Kulturális Központ

2017. július 01., szombat 09:00

III. Nyírbátori Lovas és Gasztro Fesztivál

Szerző:

Lovas sport, gasztronómia és kultúra. E három különböző terület összekapcsolásának nagyszerű kikapcsolódást nyújtó eredménye az idén harmadik alkalommal megvalósuló Nyírbátori Lovas és Gasztro Fesztivál a Fedeles Lovarda és környezetében.

A lovas pályán zajló ügyességi, díjugrató, fogathajtó és egyéb versenyeket kulturális programelemek, countryzene, mulatság és koncertek váltják. A programok olyan sorrendben valósulnak meg, hogy a fesztivál látogatói mind a lovas sport nyújtotta, mind a kulturális élmények részeseivé válhassanak. A fesztiválon immár hagyományosan részt vesznek a szervező város nagy múlttal rendelkező vállalkozói, a Csekő Kávéház, a Hardi Csárda és a Kakukk Étterem üzemeltetői, ínycsiklandozó étkeket kínálva a látogatók számára. Felejthetetlen hétvége a lovasok, családtagjaik, valamint bármely turista számára, hiszen a rendezvény helyszínének közvetlen szomszédságában található a strandolók körében nagy népszerűségnek örvendő Sárkány Wellness & Gyógyfürdő, valamint a Sárkány Apartman és Kemping.

2017. július 1. (szombat)

9:00 Ügyességi verseny, amatőr díjugrató verseny
14:00 Lovasbetyárok (Kecskemét)
14:30 Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok Egyesülete (Debrecen)
15:00 Puszta ötös (Kecskemét)
15:15 Cactus Country Club (Debrecen)
16:00 Debreczeni Arany-Keresztes Lovagok Egyesülete (Debrecen)
16:30 Solymászbemutató - Hortobágyi Madárpark - Madárkórház Alapítvány
17:00-20:00 Hőlégballonozás
17:10 Fogatkarüsszel bemutató
17:45 Agárbemutató
18:30 Honeybeast
21:30 Tom White & the Mad Circus

2017. július 2. (vasárnap)

10:00 Fogathajtó verseny I. forduló
12:00 Kokas Banda
Rajzpályázat eredményhirdetése
Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület bemutatója
13:00 Fogathajtó verseny II. forduló
15:00 Ismert emberek fogathajtó versenye

Kísérő programok:
Kézműves foglalkozás, népi játszótér, kosárfonó bemutató, madárshow (Hortobágyi Madárpark - Madárkórház Alapítvány), rajzpályázat kiállítás, rodeó bika, kisvonat menetrend szerint

baratkartyafesztivalok

 

lovasplak2017

2017. július 01., szombat 18:30

Honeybeast koncert

Szerző:

A Honeybeast aranylemezes magyar együttes, mely elektronikus pop-rock zenét játszik, s a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának szereplőjeként szerzett országos ismertséget.
Érzelmes extremitás, kiszakadó lélek és józan racionalitás. Végsőkig kidolgozott hangszerelés, finom irónia, metsző szarkazmus és mély emberi drámák a szövegekben - ez a Honeybeast. A zene iránti elkötelezett rajongás és a nem csak táncos lábakat megmozgató koncertélmény nyújtásának vágya hozta létre a hattagú szegedi zenekart.

Július 1. 18:30 Honeybeast - III. Lovas és Gasztro Fesztivál - Nyírbátor

 

honeybeast

baratkartyafesztivalok